close

Horloges Magazine Abonnement

Zijn horloges het nog waard om in te investeren?! Onze Matthijs heeft het op basis van pure data voor u in kaart gebracht. Onmiskenbaar is de daling van ruim 40% op de gebruikte markt ten opzichte van begin 2023. Was die situatie realistisch en houdbaar? Nee, natuurlijk niet.
Verder in deze editie prachtige duikershorloges, een electrifying fotoshoot mét een wereldprimeur, u kunt dit spectaculaire horloge bewonderen in de hiervoor genoemde fotoshoot: de Panerai Elux, en natuurlijk de weer door Sandor van Es gemaakte rubriek Wheels & Watches, en nog véél en veel meer.

Het magazine wordt onafhankelijk gemaakt door liefhebbers voor liefhebbers – en zo hebben we het graag.

Het magazine is door de opvallende omvang, de luxueuze afwerking en de dikte een coffee table book wat je graag wilt bewaren. Jaarlijks verschijnen er twee edities van 0024 Horloges; een voorjaar/zomer editie en een najaar/winter editie. 0024 Horloges zal je inspireren en informeren. En dit alles vormgegeven in de herkenbare stijl die kenmerkend is voor de bijzondere wereld van de haute horlogerie. Het laatste horlogenieuws kunt u vinden op onze website en ons Youtube kanaal.

Neem vandaag nog een Horloges Magazine abonnement! Koop een los nummer van Horloges Magazine

Editie #79 (juni 2024)

Zijn horloges het nog waard om in te investeren?! Verder in deze editie prachtige duikershorloges, een electrifying fotoshoot mét een wereldprimeur, u kunt dit spectaculaire horloge bewonderen in de hiervoor genoemde fotoshoot: de Panerai Elux, en natuurlijk de weer door Sandor van Es gemaakte rubriek Wheels & Watches, en nog véél en veel meer.

Digitale Edities