close

Horloges Magazine Abonnement

0024 Horloges wordt gemaakt door een team met passie voor de fascinerende wereld van de Haute Horlogerie. U leest over trends, design, techniek en interviews met de mensen achter de merken. In deze editie besteden wij onder meer aandacht aan de service in horlogeland, automatons, nieuwe tijden volgens Chopard, Sterrenkok Alain Caron en zijn horloge, de mening van Niels Eggerding en leest u over de gekste horloges, dresswatches en nog veel meer. Maar ook besteden we aandacht aan de relatie horloges en auto’s en bezoeken wij regelmatig manufacturen, dit keer NOMOS en Montblanc en interviewen wij designers zoals nu jeans-koning Jason Denham, merkeigenaren en horlogemakers.

Het magazine wordt onafhankelijk gemaakt door liefhebbers voor liefhebbers – en zo hebben we het graag.

Het magazine is door de opvallende omvang, de luxueuze afwerking en de dikte een coffee table book wat je graag wilt bewaren. Jaarlijks verschijnen er twee edities van 0024 Horloges; een voorjaar/zomer editie en een najaar/winter editie. 0024 Horloges zal je inspireren en informeren. En dit alles vormgegeven in de herkenbare stijl die kenmerkend is voor de bijzondere wereld van de haute horlogerie. Het laatste horlogenieuws kunt u vinden op onze website en ons Youtube kanaal.

Neem vandaag nog een Horloges Magazine abonnement! Koop een los nummer van Horloges Magazine

Editie #78 (december 2023)

Aandacht aan de service in horlogeland, automatons, nieuwe tijden volgens Chopard, Sterrenkok Alain Caron en zijn horloge, de mening van Niels Eggerding en leest u over de gekste horloges, dresswatches en nog veel meer. Maar ook besteden we aandacht aan de relatie horloges en auto’s en bezoeken wij regelmatig manufacturen, dit keer NOMOS en Montblanc en interviewen wij designers zoals nu jeans-koning Jason Denham, merkeigenaren en horlogemakers. Kortom lees en geniet!

Digitale Edities