close

Horlogemerken hebben een brede smaak. In 0024/Horloges magazine #75 brengen we het verhaal, maar luister hier naar de muziek die erbij hoort. Muziek die de merken mooi vinden, de klanken die ze zelf kunnen maken en naar wat ze waarschijnlijk minder kunnen waarderen.

  • Het nieuwsjaarsconcert van Rolex en de Wiener Philharmoniker gemist? Bekijk hier de beroemde Radetzky Mars dan nog eens.
  • Benieuwd hoe Hans Zimmer zich door IWC heeft laten inspireren? Check het hier.
  • Vacheron Constantin heeft een brede smaak. Vindt hier hun negen playlists op Spotify of kijk naar Benjamin Clementine op YouTube.
  • De Vacheron Constantin Les Cabinotiers Westminster Grande Sonnerie Vermeer zullen we niet snel in het echt tegenkomen. Kijk en luister (aan het eind van dit filmpje) hier.
  • In veel rap zit een verwijzing naar horlogemerken, maar van alle rappers is Jay-Z er een die echt een indrukwekkende verzameling heeft en weet waarover hij rapt. Een voorbeeld is Niggas in Paris van Jay-Z en Kanye West.

Ben je nog geen abonnee? Doe dat dan snel en krijg deze nieuwste editie in de bus!

Tags : Benjamin ClementineMuziek in horlogesTrendingVacheron Constantin
Elzemarie Karsdorp

The author Elzemarie Karsdorp

Al tientallen jaren werkzaam in de horlogerie en altijd scherpzinnig: Karsdorp is het geweten van 0024 Horloges, waarbij haar kennis als eindredacteur altijd weer komt bovendrijven. Karsdorp raakt de essentie van 0024.