close

Ben je op zoek naar een plattegrond van de Metaverse? Dan moeten we je helaas teleurstellen. Een eindeloze online wereld laat zich nu eenmaal niet in een kaartje vatten en verandert bovendien met de dag. Maar waar kan de horlogeliefhebber terecht? Nu en in de toekomst? Wij helpen je graag op weg, zodat je vervolgens verder kunt verdwalen in de Metaverse.

De kans om een (luxe) horlogemerk aan te treffen is het grootst in The SandboxDecentraland, Roblox en Spatial. Het Exclusible District, onderdeel van The Sandbox, is de highend wijk voor luxe merken en de plek waar ook horlogemerken zich thuis zullen voelen. Op dit moment is Frederique Constant hier te vinden met de Time to Travel Worldtimer NFT-collectie.

Bent u van plan een NFT-horloge aan te schaffen? En weet u zeker dat u uw geld wilt uitgeven aan een horloge dat in de fysieke wereld nutteloos is? Of wilt u ze juist verkopen. Dan is OpenSea the place to be als ’s werelds eerste en grootste NFT-marktplaats.

Maar wees voorzichtig: de benodigde cryptovaluta zijn bepaald niet de meest stabiele muntsoort. Wat de toekomst gaat doen is niet te zeggen, maar check in ieder geval eerst de huidige wisselkoers bij een van de sites die ze omrekenen naar de waarde van de euro.

Ben je nog geen abonnee? Doe dat dan snel en krijg deze nieuwste editie in de bus!

 

Tags : Frederique ConstantMagazineMetaverseNFTTrending
Elzemarie Karsdorp

The author Elzemarie Karsdorp

Al tientallen jaren werkzaam in de horlogerie en altijd scherpzinnig: Karsdorp is het geweten van 0024 Horloges, waarbij haar kennis als eindredacteur altijd weer komt bovendrijven. Karsdorp raakt de essentie van 0024.