close
NewsNieuws

Junghans brengt functies en design samen in de Meister S Chronoscope

Junghans Meister S Chronoscope

Met de Meister S Chronoscope heeft Junghans de lat voor zichzelf hoog gelegd als het gaat om de combinatie van functies en design. In twee nieuwe varianten wordt de unieke identiteit van de Meister S Chronoscope voortgezet – op misschien wel de meest consistente manier.

De Meister S Chronoscope van Junghans is er in twee nieuwe uitvoeringen. De chronograaf heeft een koele uitstraling door de combinatie van een edelstalen kast met een diameter van 45 millimeter en een wijzerplaat in diep middernachtblauw. Het kleurverloop van nachtblauw tot verzadigd zwart benadrukt de curve van de wijzerplaat. De sportieve en dynamische uitstraling zien we in de gedeeltelijk geskeletteerde wijzers, komvormige totalisators met macchiato bruine wijzers en effectlak.

JUNGHANS GAAT GEEN UITDAGING UIT DE WEG

De robuustheid van de Meister S Chronoscope is zichtbaar in elk detail van het horloge. Zoals in de gebogen kroonbeschermer die niet alleen het uiterlijk van de massieve edelstalen kast bepaalt, maar ook op betrouwbare wijze de bedieningselementen van de chronograaf beschermt. De schroefkroon, de waterdichtheid tot 20 bar en het saffierglas met antireflectie coating aan beide zijden geven de Meister S Chronoscope een compromisloze weerstand. Op het werk, of ver weg van het dagelijks leven: Dit horloge gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

COMPROMISLOZE FUNCTIONALITEIT

Ook de twee bandvarianten van de Meister S Chronoscope zijn gemaakt voor compromisloze functionaliteit. In de edelstalen variant is het een schakelarmband met zeven stoere rijen van mat en gepolijst edelstaal die de pols omarmt. De tweede bandvariant zet het kleurendesign consequent voort. De middernacht-blauwe leren delen zijn veilig met rubber bekleed. De siernaden weerspiegelen harmonieus de macchiato tint van de chrono wijzers en bepalen de stijlvolle en sportieve esthetiek van de nieuwe Meister S Chronoscope. De binnenkant van de band draagt de naam van het model in hoofdletters – een emotioneel statement en tegelijkertijd een goed doordachte oplossing voor continue ventilatie van de rubberen band, die garant staat voor een onvoorwaardelijk hoog draagcomfort.

KALIBER J880.1

Het uurwerk dat de chronograaf aanstuurt is het automatisch kaliber J880.1 met een gangreserve tot 48 uur, mits de chronoscope functie niet wordt gebruikt. Het toont ook de datum en de weekdag, waarbij de weekdag zowel in het Duits als het Engels beschikbaar is.

De prijs van de Meister S Chronoscope is € 2.340,- (met leren band) of € 2.440,- (met stalen band)

 

Tags : Junghans
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.