close
Events

Dirk Dornblüth: Meet the Master bij Amsterdam Watch Company

Op zaterdag 17 maart 2018 organiseert Amsterdam Watch Company in hun boutique (Reestraat 3 te Amsterdam) de 3e editie van het exclusieve event ‘Meet the Master’. Een event dat wordt georganiseerd om horlogeliefhebbers, connaisseurs en vaste klanten van AWCo de kans te geven persoonlijk kennis te maken met het brein achter de prachtige uurwerken en horloges. Deze keer is meesterhorlogemaker Dirk Dornblüth van het Duitse D. Dornblüth & Sohn te gast.

D. Dornblüth & Sohn is begonnen te Kalbe in 1999 en behoort tot de categorie microbrands. De horloges zijn erg geliefd onder de ware horlogeliefhebbers en trending topic op internetforums. Met zijn eigen, in huis gemaakte uurwerk kaliber Q2010 is Dirk Dornblüth in 2012 een nieuwe richting ingeslagen en heeft hij de weg vrijgemaakt om zijn ambitie en passie nog verder te ontwikkelen.

Deze nieuwe standaard is terug te zien in de kast met een diameter van 39 mm, maar vooral op technisch vlak zijn er veel nieuwe en unieke ontwikkelingen bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd. Het zijn deze ontwikkelingen die ervoor zorgen dat een horloge van D. Dornblüth werkelijk uniek is.

Wilt u deze kans niet aan u voorbij laten gaan? Stuur dan een mail naar meetthemaster@awco.nl, waarmee u zich inschrijft voor een tête-à-tête met meesterhorlogemaker Dirk Dornblüth zelf, die u alle ins & outs over zijn uurwerken kan vertellen en al uw vragen graag beantwoordt.

Tags : Dirk Dornblüth
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.