close
NewsNieuws

Hamilton bewijst avonturiers een grote dienst met vier nieuwe modellen

Hamilton Khaki Field Expedition

Hamilton heeft de Khaki Field Expedition-collectie uitgebreid met vier zeer bijzondere avonturiershorloges. Of je nou een ervaren ontdekkingsreiziger bent of gewoon een robuust en stoer horloge om de pols wilt hebben: je bent bij Hamilton aan het juiste adres.

De Khaki Field-collectie van Hamilton kennen wij al en staat vooral bekend om zijn robuustheid en stevige voorkomen. Wat meteen opvalt aan de nieuwe modellen in deze collectie is het kompasdesign op de bezel. Daarop prijken de letters N, E, S en W. Dat zal er, mede dankzij de geavanceerde tijdwaarneming, voor zorgen dat je nooit verdwaalt.

Kompasbezel

De vier nieuwe modellen in de Khaki Field Expedition-collectie zijn beschikbaar met een kast van 37mm of 41mm. Deze is gemaakt van geborsteld roestvrij staal. Het horloge is dus voorzien van een bi-directionele, draaibare kompasbezel met markeringen voor de vier belangrijkste windrichtingen. Mocht je op avontuur gaan en de weg kwijt zijn, dan kun je met het kompas de weg vinden met behulp van de zon. De kasten van de nieuwe Khaki Field Expedition hebben een geschroefde kroon en zijn waterdicht tot 10 bar (100m).

Hamilton Khaki Field Expedition

Betrouwbaar

Of je nu thuis bent of op kantoor zit, of als je juist op avontuur gaat: de tijd correct aflezen is essentieel. Ook het exact kunnen timen van reistijden is, als je tijdens een weekend weg een lange hike maakt in de wijde natuur, wel zo fijn. Wat dat betreft is de minimalistische, getextureerde wijzerplaat van de Khaki Field Expedition erg duidelijk. Ook mede dankzij de Super-LumiNova coating, kun je de tijd snel en makkelijk aflezen. In de kast huist het H-10 automatische uurwerk van Hamilton dat een gangreserve van 80 uur heeft. De Khaki Field Expedition is voor alle kastgroottes verkrijgbaar in vier versies. Je kunt kiezen voor een leren of een roestvrijstalen band.

Meer informatie? Klik dan hier.

Meer lezen over Hamilton? Klik dan hier.

Hamilton Khaki Field Expedition

Tags : Hamilton
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.