close
Events

Hublot Amsterdam: succes gegarandeerd met Schaap en Citroen

The Hublot store is located at the number one luxury shopping destination of Amsterdam, Pieter Cornelis Hooftstraat

Luxe Zwitsers horlogemerk Hublot viert de opening van hun allereerste boutique in Nederland met Friend of the Brand Dafne Schippers.

“Met grote trots vestigt Hublot zich in een van de mooiste steden ter wereld: Amsterdam! Hublot zet de uitbreiding van zijn wereldwijde retailnetwerk voort, met als nieuwste toevoeging de Nederlandse boetiek, de 89e wereldwijde deuren van het merk. De stad, die het ‘Venetië van het Noorden’ wordt genoemd, combineert culturele rijkdom en economische kracht terwijl ze een geruststellend dagelijks comfort biedt. Hublot deelt de visie van de stad met een enorm potentieel voor de toekomst.”
Ricardo Guadalupe, Chief Executive Officer van Hublot

Dafne Schippers, Hublot Friend of the Brand

Amsterdam, Nederland, 30 mei – Een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Hublot. Hublot organiseerde een lint doorknippen met de Nederlandse topsporter Dafne Schippers om officieel haar allereerste Hublot Boutique in Nederland te openen. De winkel is gevestigd op dé luxe winkelbestemming van Amsterdam, de Pieter Cornelis Hooftstraat. Hublot heeft nu een van de mooiste locaties in Amsterdam, omringd door de meest prestigieuze buren in de luxe-industrie.

Hublot Amsterdam

Op ware Hublot-mode vierde de Zwitserse luxefabrikant de opening met een speciale aankondiging waarin Dafne Schippers werd voorgesteld als Hublots nieuwe Friend of the Brand. Dafne Schippers is Nederlands bekendste atlete, geboren en getogen in Utrecht. Ze deelt de filosofie van het merk om tradities te waarderen en te streven naar het beste. Haar leven wijden om de snelste vrouw aller tijden te zijn en de nummer één van de wereld te worden.

Ricardo Guadalupe, Hublot CEO, Hublot Vriend van het Merk Dafne Schippers en officiële partner Schaap en Citroen vertegenwoordigd door Mark Vlijm knipten het traditionele lint door om officieel de nieuwe deur van het Merk in Amsterdam te openen. Andere opmerkelijke aanwezigen zijn onder meer de Nederlandse voetballegendes Ronald de Boer en Edwin van der Sar, Ajax-voetballer Siem de Jong, de Nederlandse acteur en ‘Friend of the Brand’ Wilfred Genee, de populaire Nederlandse artiest Joseph Klibansky, de zanger Mr.Probz de Nederlandse voormalig Kickboxer Ernesto Fritz Hoost en Carlito Fuente van Arturo Fuente, partner van Hublot.

De nieuwe Hublot-boetiek beschikt over uniek meubilair en heeft een eigen VIP-lounge en bar. Op 113 vierkante meter vertoont het ontwerp van de boetiek het DNA van luxe en innovatie van het merk gecombineerd met het Art of Fusion-concept van onverwachte combinaties. Verdeeld over twee verdiepingen, is de winkel uitgerust met een geheel nieuw concept dat zowel modern als verfijnd is, waarin grijs- en zwarttinten domineren. Het is een hypermodern ontwerp dat doet denken aan de Hublot-boetiek in New York 5th Avenue, ontworpen door de bekende Amerikaanse architect Peter Marino. De winkel heeft een groot assortiment zeldzame en limited edition (boutique)stukken.

“Onze samenwerking met Hublot kwam 10 jaar geleden tot stand toen Schaap en Citroen het merk ontdekten op Baselworld. Sindsdien is Schaap en Citroen de trotse retailer van een uniek en bijzonder merk met een buitengewoon DNA. Altijd reikend naar de meest revolutionaire materialen en het meest vernieuwende vakmanschap! We zijn meer dan enthousiast dat onze samenwerking geheel nieuwe hoogten heeft bereikt door de eerste Hublot Boutique in Nederland te openen!”
Mark van Nieuwkerk, Chief Executive Officer van Schaap en Citroen Juweliers

OVER HUBLOT AMSTERDAM

Hublot, wat betekent: “Een andere manier om vooruitgang te boeken”, zeggen degenen die dit unieke Zwitserse luxe horlogebedrijf kennen, waar elk moment vooruit gaat om de toekomst met adembenemende snelheid te creëren. Een droom geïnitieerd en ontwikkeld door Hublot’s voorzitter Jean-Claude Biver met CEO Ricardo Guadalupe toen ze de controle over het merk in 2004 overnamen. Deze twee mannen zijn verantwoordelijk voor het veranderen van het merk Hublot in een echt succesverhaal waarin de Big Bang, Classic Fusion, Spirit of Big Bang en MP Manufacture Pieces Collection vertegenwoordigen de symbolen van een voortdurend evoluerende traditie.

Van interne horlogecomplicaties, waaronder bekroonde minutenrepeaters en tourbillons, tot revolutionaire materialen zoals gepatenteerd en krasbestendig Magic Gold, gekleurde Texalium-koolstofvezel en transparante en gekleurde saffierkasten tot samenwerkingen van wereldklasse zoals Ferrari, FIFA World CupTM , en Italia Independent, Hublot kenmerkt zich door de “Art of Fusion”-filosofie, die traditie naar de toekomst brengt.

OVER SCHAAP EN CITROEN

Schaap en Citroen is een juwelier met een rijke historie, opgericht in 1888. Tegenwoordig heeft Schaap en Citroen 11 vestigingen door heel Nederland die een diversiteit aan horloges en sieraden voor dames en heren verkopen. Het bedrijf biedt traditionele en moderne merken aan binnen haar brede assortiment. Schaap en Citroen is de exclusieve retailer van Hublot horloges in Nederland en is trots om de Hublot Amsterdam Boutique aan haar portfolio toe te voegen.

 

Tags : Hublot
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.