close
Anton van Hell

Na maar liefst 58 jaar het prachtige juweliersvak te hebben mogen dienen, is Anton van Hell met pensioen. En niet op een willekeurig moment, maar op de kop af 90 jaar na de oprichting van dit inmiddels landelijk werkende juweliersbedrijf met vestigingen in Amersfoort en Apeldoorn.

Door de strategische ligging in Midden-Nederland weten klanten, die een traditioneel familiebedrijf met de bijbehorende service en aandacht op waarde weten te schatten, de weg naar Van Hell Juweliers te vinden. Met een uitgebalanceerd merken pakket op zowel horloge- als sieradengebied, is mede dankzij de nimmer aflatende inzet van Anton, juwelier van Hell, een begrip geworden.

Mooi hoogtepunt was de uitreiking van de gouden federatie spelt mét diamant door Patrick Thio, de directeur van de Federatie Goud en Zilver. Deze gouden speld wordt normaliter uitgereikt op speciaal verzoek bij 40 dienstjaren, daar is Anton van Hell met 58 jaar wel iets overheen gegaan….!

Tot slot kunt u gerust zijn, want waar Anton van Hell in Amersfoort en Ab van Hell in Apeldoorn de 3e generatie Van Hell zijn, is de vijfde generatie alweer druk aan het werk deze prachtige bedrijven verder uit te bouwen. Anton bedankt en nu is de tijd aangebroken om te genieten!

 

0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.