close
News

Max Verstappen wint het wereldkampioenschap F1 coureurs met Max Verstappen Formula 1 Tag Heuer

TAG Heuer feliciteert zijn partner Red Bull Racing Honda en zijn coureur Max Verstappen met het behalen van Wereldkampioen Formule 1-coureurs. Mede dankzij de Max Verstappen Formula 1 Tag Heuer uiteraard.

Max Verstappen heeft dankzij zijn 10e overwinning het Wereldkampioenschap Formule 1-coureurs 2021 gewonnen. De Nederlandse coureur versloeg de Britse Lewis Hamilton in wat de geschiedenis in zal gaan als een van de meest nabije kampioenschapsgevechten in de geschiedenis van de F1. TAG Heuer, partner van het team sinds 2016, feliciteert Max Verstappen en het hele team van harte met hun historische overwinning. Max Verstappen Formula 1 Tag Heuer.

Monaco maakt het verschil

Een overwinning op de eerste plaats tijdens de Grand Prix van Monaco bleek een cruciaal moment in de campagne van de Nederlander om het Wereldkampioenschap coureurs veilig te stellen. Aan de vooravond voor de race presenteerde TAG Heuer Max Verstappen een TAG Heuer Monaco Titan Special Edition, de iconische vierkante chronograaf die de Red Bull Racing-coureur geluk leek te brengen, terwijl hij de race won en de leiding nam voor de eerste tijd in 2021 – een kampioenschapsstrijd die tot dan toe grotendeels werd gedomineerd door Mercedes’ Lewis Hamilton.

Max Verstappen is sindsdien onafscheidelijk van zijn gelukshorloge en nam de beroemde chronograaf mee, gedragen door Steve McQueen in de film Le Mans.

“Als trotse partner van Red Bull Racing Honda wil TAG Heuer Max Verstappen en het hele team feliciteren met deze buitengewone prestatie. We zijn ook verheugd dat de TAG Heuer Monaco die we een paar maanden geleden aan Max hebben gepresenteerd hem veel geluk blijft brengen, en dat deze ‘geluksbrenger’ hem heeft geholpen om de algehele overwinning in het kampioenschapsgevecht van vandaag te behalen.”

Frédéric Arnault, CEO van TAG Heuer

Lees ook: TAG Heuer, boegbeeld van de racerij

 

Max Verstappen Formula 1 Tag Heuer

De geschiedenis van TAG Heuer is onlosmakelijk verbonden met autosport en de chronograaf van TAG Heuer Monaco is een van de krachtigste symbolen van ons race-erfgoed.
Het iconische vierkante uurwerk, gemaakt in 1969, draagt de naam van de prestigieuze Formule 1-race. Het vertegenwoordigt de passie van het merk voor snelheid en het feit dat zijn geest doordrenkt is van de autosport.
De TAG Heuer Monaco Titan Special Edition beschikt over de technische kenmerken die je zou verwachten van een uurwerk dat wordt gedragen door een coureur die zo toegewijd en veeleisend is als Max Verstappen.
Dankzij de titanium kast is de chronograaf ultralicht en ongelooflijk sterk. De wijzerplaat is voorzien van elegante zwarte subdials. Als finishing touch is de textuur van de leren band geïnspireerd op de groeven in racebanden.

Naast de TAG Heuer Monaco Titan Special Edition, hebben TAG Heuer en Red Bull Racing samengewerkt om een Red Bull Racing Formula One Team Special Edition-horloge te creëren. Het uurwerk is geïnspireerd op het officiële ontwerp van het team en de stalen geschroefde kast is gegraveerd met het Red Bull Racing-teamlogo op een geruit patroon. Deze TAG Heuer Formula 1 chronograaf is het perfecte horloge voor fans van het Red Bull Racing team.

Het motto van TAG Heuer, “Don’t Crack Under Pressure”, zijn prominente partnerschappen en merkambassadeurs die de passie van het merk voor actie en hoge prestaties uitdrukken.

Voor meer informatie, zie tagheuer.com/nl

Tags : Max Verstappen Formula 1 Tag HeuerTAG Heuer
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.