close
News

SLOOP-DE-NEPPER, Hoe kom je van je nephorloge af?!

Helaas zijn er veel imitatiehorloges in omloop en zien we dat deze markt, waarin vaak nauwelijks van echt te onderscheiden horloges worden aangeboden, welig tiert. Wij als horlogeliefhebbers vinden dat al jaren een vervelende en foute ontwikkeling.

Nephorloges zijn frauduleus, maken op een misleidende manier gebruik van de goede naam van exclusieve kwaliteitsmerken en het is dan ook meer dan logisch dat deze merken het verkopen van nephorloges bestrijden. Wij steunen deze horlogemerken graag, aangezien zij decennialang investeren in de research, productontwikkeling en het op de markt zetten van de topkwaliteit horloges waar wij zo van houden. Dit doen we niet alleen door onze missie uit te dragen, het verhaal achter de merken, de heritage, de techniek, het design en de productontwikkeling voor het voetlicht te brengen in al onze communicatie (lees hiervoor ook ons consumentenmagazine 0024 Horloges), maar nu ook door daadwerkelijk actie te ondernemen met dit nieuwe initiatief: SLOOP DE NEPPER! Houd ons Youtube kanaal in de gaten om te zien hoe wij telkens weer nieuwe manieren vinden om replica’s te vermorzelen.

SLOOP-DE-NEPPER aflevering 1: Het is tijd om je replica horlogecollectie op te schonen en over te stappen op een ècht exemplaar. Zo deed ook een van onze volgers, Dennis Vos. Hij vroeg ons om een aantal goede manieren te tonen om van zijn neppers af te komen. Deze criminele inbraken op merkrecht verdienen tenslotte niets meer dan dat.

Wat moet er met horloge nummer 3 gebeuren? Zet het in de reacties bij ons Youtube filmpje!

 

Tags : Sloop de nepper
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.