close
NewsNieuws

TAG Heuer combineert smart en traditioneel in gouden Connected horloge

TAG Heuer Connected 45 mm Bright Black Edition en de Connected 42 mm Golden Bright Edition

Is het een smartwatch? Is dit een traditioneel horloge? Het antwoord op beide vragen is ‘ja’, want TAG Heuer brengt beiden samen in twee nieuwe Connected modellen. De TAG Heuer Connected 45 mm Bright Black heeft de onweerstaanbare charme van een klassiek horloge. De TAG Heuer Connected 42 mm Golden Bright is het eerste model met een gouden PVD kast in de Connected collectie van TAG Heuer.

Het is een luxueus en elegant, maar tegelijkertijd een krachtig Connected model uit de koker van TAG Heuer. Het merk presenteert met trots de Connected 45 mm Bright Black Edition en de Connected 42 mm Golden Bright Edition. Een elegant ontwerp, geavanceerde technologie en een fascinerende aantrekkingskracht lopen in deze nieuwe modellen vloeiend in elkaar over.

TAG Heuer Connected 45 mm Bright Black Edition
 

TAG HEUER CONNECTED 45 MM BRIGHT BLACK

De TAG Heuer Connected 45 mm Bright Black Edition omarmt de traditionele nalatenschap van TAG Heuer en straalt een onweerstaanbare charme uit die doet denken aan een klassiek horloge. Het slimme uurwerk is verpakt in een zwarte DLC gezandstraalde titanium kast. Dit Connected horloge heeft een stalen kroon omhuld door rubber die is ontworpen om de grip en functionaliteit te verbeteren. De keramische bezel, opgesierd met gouden lak en PVD (Physical Vapour Deposition), voegt een vleugje weelde toe. De leren/rubberen band van twee materialen combineert comfort en stijl. Gouden lakdetails verfraaien de kroon en pushers, wat de algehele aantrekkingskracht van het horloge nog vergroot.

TAG Heuer Connected 42 mm Golden Bright Edition
 

TAG HEUER CONNECTED 42 MM GOLDEN BRIGHT

De TAG Heuer Connected 42 mm Golden Bright Edition is een primeur voor TAG Heuer. Voor het eerst heeft het merk gekozen voor een volledig gouden PVD-horlogekast in de Connected horlogecollectie. De roségouden PVD-kast met wisselende afwerkingen zorgt voor een tijdloze en luxueuze uitstraling. Het koepelvormige saffierglas beschermt de wijzerplaat, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en helderheid. Met zijn horlogekast van 42 mm krijgt dit model een uniseks uitstraling. De lederen band heeft een boeiende combinatie van zwarte en rode voering, wat de luxueuze uitstraling nog meer accentueert.

TONOS

Door de uitstraling van een klassiek horloge zouden we bijna vergeten dat de nieuwe Connected horloges van TAG Heuer meer zijn dan een aantrekkelijk horloge. Achter de luxueuze façade schuilt een slimme smartwatch inclusief de bijbehorende mogelijkheden. Opvallend is de app voor de Tonos-wijzerplaat. De drager heeft de keus uit tien verschillende kleuren die elk worden gecombineerd met gouden indexen en complicaties. Zoals het een smartwatch betaamt, is de TAG Heuer Connected natuurlijk ook te gebruiken met de apps Sport, Golf en Wellness. De horloges zijn bovendien uitgerust met sensoren voor hartslag, kompas, versnellingsmeter, gyroscoop, microfoon en barometer.

De TAG Heuer Connected 45 mm Bright Black heeft een prijs van 2.700,- Zwitserse frank.
De TAG Heuer Connected 42 mm Golden Bright kost 2.250 frank.
 

Tags : TAG Heuer
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.