close

Is het een smartwatch of een luxe uurwerk? Maak kennis met ‘s werelds eerste luxe Zwitserse smartwatch, deze maand gelanceerd in New York, genaamd Connected. Het horloge is een samenwerking tussen TAG Heuer, Intel en Google. Het TAG Heuer Connected horloge is een waar getuigenis van verfijning, klasse en technologie. Het combineert het luxe design en vakmanschap van TAG Heuer. Maar achter het uiterlijk van het ‘traditionele’ horloge gaat een wereld van smartwatch-technologie schuil.

Op 6, 9 en 12 uur zijn verschillende apps geïntegreerd. Met een druk op de draaiknop verschijnt de app op het scherm. Standaard geïntegreerde apps zijn een kalender, stopwatch, wekker, stappenteller en muziek. Daarnaast zijn er ook TAG Heuer apps geïnstalleerd. Andere apps zijn beschikbaar via Google Play. Het horloge heeft 4 GB geheugen.

TAG Heuer Connected: gepersonaliseerde band

Al deze technologie zit verborgen in de 46 mm kast, gemaakt van titanium met saffier kast. De TAG Heuer Connected wordt geleverd met een zwarte rubberen band, maar kan – indien gewenst – gepersonaliseerd worden met banden in zes verschillende kleuren. De gekleurde bandjes zijn apart verkrijgbaar. Om de noviteit te benadrukken heeft TAG Heuer House of Petrijs in Breda gekozen als enige exclusieve outlet in de Benelux. Helaas is de eerste voorraad, die half december arriveert, al uitverkocht, dus ga in de rij staan voor de tweede batch.

tag-heuer-connected-smart-and-swiss-colors

 

Tags : TAG HeuerTAG Heuer Connected
Lex Stolk

The author Lex Stolk

Lex Stolk studied Journalism in Utrecht and it was during his time as a student he developed a passion for mechanical watches. He has spent his entire career in the publishing industry working for a wide range of publications before entering the watch world professionally seven years ago. His work for several watch publications made it possible for him to combine his love for both watches and magazines.