close

TAG Heuer heeft onlangs, in samenwerking met Schaap en Citroen Juweliers een eerste TAG Heuer boutique geopend. Uiteraard is deze te vinden in de prestigieuze P.C. Hoofstraat in Amsterdam.

In de boutique van 86 vierkante meter, zijn twee verdiepingen waar de nieuwste TAG Heuer-horloges worden gepresenteerd, evenals een uitgebreid assortiment van de meest iconische uurwerken van het Zwitserse merk. Het retail ontwerp werd ontwikkeld door het interne ontwerp- en architectuurteam uit Zwitserland. Denk aan strakke lijnen, hoogwaardige materialen en een nauwkeurig samengesteld kleurenpalet van diepblauw dat overeenkomt met de horlogecollecties van TAG Heuer.

Als je erover nadenkt om een TAG Heuer-horloge te kopen, kun je dat natuurlijk ook ‘gewoon’ online doen. Echter, het blijft wel een (voor de meesten!) bovengemiddelde uitgave. Zodoende wil jij je misschien wel even goed laten voorlichten over de keuzes die je hebt en door iemand die er alles vanaf weet. Een bezoekje aan een dergelijk stijlvolle boutique is dus niet alleen aan te raden, maar vooral ook een belevenis.

Het stijlvolle interieur straalt verfijning en elegantie uit. En je ziet er tevens veel elementen die eer betonen aan takken waarin TAG Heuer nauwe banden mee heeft, zoals autosport. Je vindt er dus objecten uit Hollywoodfilms, maar ook een Red Bull-racepak van Max Verstappen en Porsche-miniaturen. Er is tevens een speciale VIP Lounge, voor degenen die wat meer privacy willen. Hier kun je een op maat gemaakte winkelervaring krijgen.

Davide Lunghi, algemeen directeur van TAG Heuer Centraal Europa, is in zijn nopjes met de boutique: “TAG Heuer verstevigt de merkpositionering in Centraal-Europa en is trots om de opening van zijn eerste boutique in Nederland te openen – een nieuw verkooppunt in de befaamde luxe winkelbestemming van Amsterdam. We zijn enthousiast over deze unieke kans om samen te werken met Schaap en Citroen Juweliers, dat onze toewijding aan de Nederlandse markt benadrukt. Het is voor ons van groot belang om ons te vestigen in het stadscentrum van Amsterdam en onze inzet te benadrukken om onze klanten te bedienen en de meest uitzonderlijke winkelervaring te bieden in elk facet van de klantreis.”

Ook Schaap en Citroen Juweliers CEO Mark van Nieuwkerk is zeer content: “We zijn trots om in samenwerking met TAG Heuer een nieuwe boutique in de P.C. Hooftstraat te openen. TAG Heuer is een mooie toevoeging aan ons huidige aanbod in de Amsterdamse luxe winkelstraat. Het is een eigentijds en innovatief merk. Deze merkeigenschappen hebben we om weten te zetten in een winkelbelevenis en wij zijn enthousiast over het resultaat.”

Voor meer informatie klik je hier en hier.

Meer lezen over TAG Heuer doe je hier.

Tags : Schaap en CitroenTAG Heuer
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.