close

Het Diner Dansant ter ere van het 70-jarig bestaan van De Nederlandse Juweliers Club (NJC)

Maandag 5 juni j.l. vond een bruisende avond plaats in het hart van Rotterdam, ter ere van het 70-jarig bestaan van de Nederlandse Juweliers Club (NJC). Het sfeervolle Cornelis Bar & Kitchen restaurant werd een ware feest locatie, waar de crème de la crème van de Nederlandse juwelierswereld samenkwam.

De NJC, als dochtervereniging van de Federatie Goud en Zilver (FGZ), vertegenwoordigt meer dan veertig vooraanstaande juweliers in Nederland. Het diner dansant was een gelegenheid om deze gerenommeerde club te eren en te vieren wat ze de afgelopen decennia hebben bereikt.

De genodigden werden in de bar verwelkomt met een feestelijk glas bubbels door vice-voorzitter Fred Helmer en zijn vrouw Jolanda. Voorzitter Ab van Hell hield voorafgaand aan het heerlijke culinaire diner een inspirerende toespraak waarbij hij terugblikte op de successen van de vereniging en de waardevolle bijdrage benadrukte die de juweliers hebben geleverd aan de NJC.

Een zeer enthousiast drietal artiesten waaronder een saxofonist en twee getalenteerde zangers op het podium brachten sfeer en lieten de genodigden zich verleiden tot dansen op de vloer.

Als kroon op de avond werd een vrolijk kunstwerk van de getalenteerde Duitse kunstenaar Jörg Ridderbusch uitgereikt aan secretaris van de NJC, Maarten Hezik, als erkenning voor zijn buitengewone inzet en bijdrage aan de NJC gedurende vele jaren.

Deze avond in Rotterdam ter ere van het 70-jarig bestaan van de NJC zal in de herinnering voortleven als een geweldige avond, het was een viering van de schitterende wereld van juweliers, waarin de NJC haar plaats als leidende kracht binnen de branche bevestigde. Proost en op naar het volgende jubileum!

 

0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.