close
0024 editie 77

De langverwachte nieuwe editie van 0024 Horloges ligt weer in de winkels. Het grootste horlogemagazine van Nederland belooft deze zomereditie opnieuw een waar kunstwerk te worden dat niet mag ontbreken op uw salontafel. Met de prachtige Cartier Santos op de cover is het een visueel spektakel geworden voor iedere horlogeliefhebber.

In deze editie 0024 Horloges treft u verschillende boeiende onderwerpen. Zo leest u alles over de revival van de kleinere horlogekast, waarbij de nadruk ligt op verfijning en elegantie. Daarnaast ontdekt u de fascinerende wereld van functionele kunst met QLOCKTWO, het merk dat de tijd op een unieke en creatieve manier weergeeft.

Een ander hoogtepunt in deze editie is de opmars van Chanel in de haute horlogerie. Ontdek hoe dit iconische modehuis zich heeft weten te positioneren als een invloedrijke speler in de horlogewereld, met oogverblindende collecties die vakmanschap en stijl combineren.

Natuurlijk mag ook het gerenommeerde horlogemerk Breguet niet ontbreken. Lees alles over hun innovatieve benadering, hun blijvende invloed en waarom ze nog steeds een prominente rol spelen in de horlogewereld.

Bent u op zoek naar inspiratie? Blader dan door ons catalozine, waarin we de mooiste nieuwe modellen van dit moment presenteren. Of u nu op zoek bent naar een sportief horloge, een klassiek uurwerk voor bijzondere gelegenheden of een bijzondere complicatie, wij hebben voor ieder wat wils.

Wilt u geen enkele editie van 0024 Horloges missen? Sluit dan nu een abonnement af en ontvang het magazine direct bij u thuis. Zo kunt u ook tijdens uw vakantie blijven genieten van de laatste horlogetrends, interviews met CEO’s en boeiende achtergrondverhalen.

Wacht niet langer en haal nu uw exemplaar van 0024 Horloges in de winkel of sluit een abonnement af. Laat u inspireren door de prachtige horloges, ontdek nieuwe merken en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de horlogewereld.

Veel leesplezier!

Neem vandaag nog een Horloges Magazine abonnement! Koop een los nummer van Horloges Magazine

Tags : 0024 Horloges
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.