close
News

Julien Tornare is de nieuwe CEO van Zenith

Julien Tornare will be focusing on the renewal of Zenith,

Jean-Claude Biver, President van de Horlogedivisie en Ceo ad interim van Zenith, kondigt de benoeming aan van Julien Tornare als CEO van Zenith, met ingang van 1 mei 2017. Julien Tornare zal rapporteren aan Jean-Claude Biver. In deze rol zal Julien zich richten op de vernieuwing van Zenith, de ontwikkeling van zijn markten en het activeren van zijn marketinginitiatieven.

“Julien’s sterke internationale en commerciële ervaring in horloges zal cruciaal zijn voor de ontwikkeling van Zenith, dat hernieuwd succes geniet sinds Baselworld en de lancering van Defy El Primero 21”, aldus Jean-Claude Biver.

Julien Tornare is afgestudeerd in economie aan de Universiteit van Genève. In 2000 trad hij toe tot het horlogemerk Vacheron Constantin, aanvankelijk als hoofd van de Zwitserse markt en later als president van de Noord-Amerikaanse markt. Julien Tornare leidde van 2009 tot 2011 de internationale verkoop van Vacheron Constantin en hielp vervolgens als Managing Director de Azië-Pacific-regio te ontwikkelen tot april 2017.

Tags : Jean-Claude BiverJulien TornareZenith
Lex Stolk

The author Lex Stolk

Lex Stolk studied Journalism in Utrecht and it was during his time as a student he developed a passion for mechanical watches. He has spent his entire career in the publishing industry working for a wide range of publications before entering the watch world professionally seven years ago. His work for several watch publications made it possible for him to combine his love for both watches and magazines.