close
News

Maison Quote: succesvol event vol luxe en inspiratie

Maison Quote, het Quote-event met de ideale mix aan luxe, inspiratie en netwerkmogelijkheden, gehouden op 14 en 15 juni 2024, was wederom een groot succes. Landgoed Parc Broekhuizen in Leersum bood dit jaar het stijlvolle decor voor een tweedaags evenement vol luxe, inspiratie en ontmoetingen met gelijkgestemde succesvolle ondernemers. Club Quote-leden en genodigden genoten samen van een exclusief programma in een elegante omgeving, vol luxe merken, culinaire hoogstandjes en inspirerende ondernemerslessen. Aanwezigen konden genieten van Salentein wijnen, cocktails met Fever-Tree, whisky en bubbels en exquise foodtastings.

Luxe sieraden en horloges

Het landgoed was tevens de perfecte setting voor een presentatie van luxe merken, waaronder Van Hell juweliers die aanwezig was met de mooiste stukken uit de collecties van Breitling, Bron Fine Dutch Jewelry en Qlocktwo. Op zaterdag gaf 0024-hoofdredacteur Harry Wijnschenk tijdens de masterclass ‘Investeren in Horloges’ tips en trucs over hoe te investeren in horloges. Wijnschenk: “Een horloge is een tijdloos bezit, je mag je dagelijks verwonderen over de prachtige techniek en geeft het door aan de volgende generatie.”

Inspirerende masterclasses van topondernemers

Een belangrijk onderdeel van het programma waren de masterclasses van top-ondernemers. Op vrijdagmiddag kregen Club Quote-leden tijdens een exclusieve lunch de kans om in gesprek te gaan met Michiel Langezaal, de oprichter van Fastned. In een informele masterclass deelde Langezaal hoe zijn snellaadbedrijf meer dan € 400 miljoen aan financiering wist te verkrijgen om 100 snellaadstations in Europa te realiseren. Daarnaast konden bezoekers aanwezig zijn bij opnames van de Quote-podcastserie ‘My First Million’, waar hoofdredacteur Paul van Riessen en redacteur Lotte Verheul spraken met prominente ondernemers zoals techno-ondernemer Job van der Voort, Bulldog-eigenaar Henk de Vries en Kristel Groenenboom van Container Service C. Groenenboom.

Ter land, ter zee en in de lucht

Het zonnige weer was de perfecte gelegenheid voor buitenactiviteiten zoals digitaal kleiduivenschieten en het bewonderen van een nieuw jacht van Vanquish, tentoongesteld in de tuin van het landgoed. Voor de liefhebbers van luxe wagens was er de mogelijkheid om een proefrit te maken in een luxueuze Lucid, een merk dat de grenzen van elektrische voertuigen verlegt door luxe, prestaties en duurzaamheid te combineren. Tussen het parkeerterrein en het landgoed werden de bezoekers snel en stil vervoerd op de allernieuwste scooters van het elektrische scootermerk NIU.

Tags : Maison Quote
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.