close
NewsNieuws

NOMOS Glashütte belooft ons een eindeloze zomer

NOMOS Glashütte heeft twee nieuwe horloges gelanceerd waar wij vol goede moed de zomer mee door komen. De twee nieuwe varianten van het model Ahoi halen hun inspiratie uit Moeder Natuur, namelijk de lucht en het strand.

Met de twee nieuwe modellen wil NOMOS het gevoel van een eindeloze zomer oproepen. Draag je een van deze twee horloges, dan heb je altijd het gevoel van vrijheid en vakantie bij de hand. Blauwe luchten en eindeloze stranden voor om de pols, zeg maar. Het model Ahoi van NOMOS werd voor het eerst gelanceerd in 2013, aanvankelijk met wijzerplaten in wit en Atlantic blue en met een kast van 40 millimeter. De twee nieuwe modellen hebben een klassieke diameter van 38,5 millimeter.


 

Blauw versus zand

Zo blauw als de zomerse lucht of de glinstering van goudkleurig zand. Welk model past het beste bij jou? Je hebt de keuze uit de Ahoi neomatik 38 date sky en Ahoi neomatik 38 date sand. Twee horloges waarmee NOMOS het gevoel van de zomer meedraagt. Wat meteen opvalt aan deze nieuwe modellen is de hoekige kroonbeschermer. Deze ziet er stoer en robuust uit en beschermt de vastgeschroefde kroon en het opwindmechanisme tegen stoten.

Perfecte parter

De kast is van staal en meet 8,5 millimeter. De wijzerplaat is er in de kleuren sand en sky. In de kast huist het superdunne automatische NOMOS neomatik-kaliber DUW 6101. In totaal zijn de nieuwe modellen slechts 9,9 millimeter dik. En dus passen de nieuwe Ahoi-modellen perfect onder elke manchet. Bovendien zijn de modellen waterbestendig tot 200 meter. Beide nieuwe horloges zijn uitzonderlijk goed afleesbaar. Dit omdat het saffierglas aan beide zijden een anti reflectiecoating heeft. Het gebruik van grote cijfers en de duidelijke contrasten in kleur, maken zowel de zandkleurige als de hemelsblauwe sportversie van de Ahoi goed leesbaar. En dankzij de oplichtende Super-Luminova is de tijd ook bij weinig licht goed afleesbaar.

Tags : Nomos Glashütte
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.