close
NewsNieuws

Swatch Opent Flagshipstore in P.C. Hooftstraat en onthult BIOCERAMIC WHAT IF? Collectie

Swatch Flagshipstore P.C. Hooftstraat
Foto: Jelle Draper

Foto: Jelle Draper

Amsterdam, 1 augustus – Swatch, het baanbrekende Zwitserse horlogemerk, zet deze zomer een monumentale stap met de lancering van een opvallende flagshipstore in de beroemde P.C. Hooftstraat te Amsterdam. Deze nieuwste aanwinst, de tweede vestiging van Swatch in het bruisende hart van Amsterdam en de vierde in Nederland, opende haar deuren op zaterdag 29 juli. De winkel ademt de kenmerkende speelsheid van Swatch en is verfraaid met een monumentaal kunstwerk van de Nederlandse kunstenaar Enzo Pérès-Labourdette, dat een eerbetoon vormt aan de levendige stad Amsterdam en de vrolijke spirit van Swatch.

Naast deze sprankelende winkelintroductie lanceert Swatch deze week de langverwachte BIOCERAMIC WHAT IF? Collectie. De collectie is een creatieve verbeelding van de vraag “Wat als?” – teruggrijpend naar het jaar 1982, toen de oprichters van Swatch de keuze maakten voor een rond horloge in plaats van een vierkant model. De BIOCERAMIC WHAT IF? Collectie omvat vier opvallende vierkante horloges, elk met een 33x33mm kast en een uniek design geïnspireerd op Swatch’s originele modellen. Het innovatieve BIOCERAMIC-materiaal, dat keramisch poeder en biologische componenten combineert, geeft deze horloges een ongekende duurzaamheid en kracht, wat perfect past bij het gedurfde vierkante ontwerp. De prijs is € 105,-.

De collectie straalt rebelse kracht uit, met mat-grijze, mat-groene, mat-beige en mat-zwarte tinten die een eerbetoon brengen aan de oorspronkelijke Swatch-modellen. Een opvallende primeur voor Swatch is het rand-tot-rand biologische glas, dat een verfrissend zijaanzicht op de wijzerplaat biedt. De glow-in-the-dark wijzers en het dag- en datumvenster op 3 uur voegen functionele flair toe aan het geheel. Het geïntegreerde bandje van biologische oorsprong is een ware innovatie en benadrukt de voortdurende drang van Swatch naar vernieuwing.

Betreed de nieuwe Swatch-winkel in de P.C. Hooftstraat en ontdek de BIOCERAMIC WHAT IF? Collectie, een uitdagende viering van creativiteit, durf en tijdloze stijl. Swatch blijft trouw aan haar missie om horloges te creëren die niet alleen de tijd vertellen, maar ook een statement maken.

Voor meer informatie:
Website: www.swatch.com

Tags : Swatch
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.