close

Dit jaar introduceert TAG Heuer zoveel mooie nieuwe horloges tijdens Watches & Wonders dat we geen keuze konden maken welke de mooiste was. Daarom hebben we drie horloges uitgekozen die we je alledrie willen voorleggen.

Aquaracer Orange Diver

TAG Heuer breidt zijn Aquaracer Professional 300-kerncollectie uit met de Orange Diver, een nieuw horloge met een bijzonder zonnige look die is geïnspireerd op de oranje duikerreferentie 844, een favoriet onder verzamelaars.

Het horloge deelt dezelfde codes als zijn voorgangers: een luxe tool watch dat zowel naar kantoor als in het water gedragen kan worden. De Aquaracer Professional 300 Orange Diver (referentie WBP201F.BA0632) gaat € 3.100 kosten. Binnenin de stalen kast tikt het Calibre 5-uurwerk, dat gebaseerd is op de Sellita SW200.

Lees ook: deze unieke oranje TAG Heuer wil je zien

TAG Heuer x Porsche Carrera

In februari 2021 vormden TAG Heuer en Porsche een ambitieuze samenwerking tussen de beroemde autofabrikant en de minstens zo befaamde horlogemaker. Na een zeer succesvolle samenwerking in het eerste jaar, keren de twee merken terug in de schijnwerpers voor het tweede hoofdstuk van hun samenwerking met een nieuwe co-creatie: de nieuwe Carrera x Porsche, een model met een sterk sportief gevoel dat zal worden voorgesteld als een beperkte oplage.

TAG Heuer Carrera X Porsche Limited Edition (ref. CBN2A1H.FC6512) zal €  6.700 gaan kosten. Binnenin tikt het manufactuur-uurwerk Calibre Heuer 02.

 

Monaco Gulf Special Edition

Een van de langverwachte TAG-horloges is terug met een nieuwe verfijnde versie, waaronder voor het eerst het in-house uurwerk Heuer 02. De co-creatie draagt de legendarische kleuren en het design van het merk Gulf en is uitgerust met het in-house uurwerk Heuer 02 – een primeur voor de Monaco Gulf-editie. En daarmee is dit bijzondere verzamelaarshorloge weer nét iets begeerlijker geworden.

De Monaco Gulf Special Edition (ref. CBL2115.FC6494) zal € 6.700 gaan kosten.

Voor meer informatie, zie tagheuer.com/nl

Tags : TAG HeuerTAG Heuer Aquaracer Orange DiverTAG Heuer nieuwsWatches & Wonders 2022
Gandor Bronkhorst

The author Gandor Bronkhorst

Horloge-expert en drijvende kracht achter de online kanalen van 0024. Schrijft longreads en volgt horlogenieuws op de voet. Met een carrière bij onder andere Esquire, Monochrome en De Telegraaf kent hij de horlogerie van binnen en buiten.