close

Ball Watch Engineer II Skindiver Heritage
Met de nieuwe Engineer II biedt Skindiver Heritage Ball Watches duikers een essentiële functie onder water: het zien van hun verstreken duiktijd. Terwijl duikcomputers die taak grotendeels hebben overgenomen, houden veel duikers van een horloge als back-up. Vooral als je diep of ‘s nachts duikt, snijdt de Super-LumiNova het niet helemaal, maar de microgasbuizen bieden je de mogelijkheid om de tijd te controleren.

Bij de Engineer II Skindiver Heritage zijn deze microgasbuizen niet alleen beperkt tot de uurmarkeringen op de wijzerplaat en de wijzers, maar zijn ze ook in de lunette gemonteerd. Met een 42 mm grote kast heeft het de perfecte maat, terwijl het koepelvormige saffierglas een vintage uitstraling geeft. De vorm van de lunette en het profiel van de kast doen ook denken aan lang vervlogen tijden.

Lees ook: de Longines Legend Diver doet naam eer aan

Binnenin vinden we kaliber 7309. Dit is een fabricage uurwerk dat is chronometer gecertificeerd en heeft een zeer royale gangreserve van 80 uur. Daarnaast zal de Engineer II Skindiver Heritage ook verkrijgbaar zijn met het Ball-kaliber RR1102, dat een dag- en datumweergave heeft en ook chronometer-gecertificeerd kan zijn. De waterdichtheid voor alle modellen is een gezonde 200 meter, wat meer dan genoeg is om hem mee te nemen op een mooie duik!

Voor meer informatie, zie ballwatch.com

Ball Watch Engineer II Skindiver Heritage

Ball Watch Engineer II Skindiver Heritage

 

Tags : BallBall WatchEngineer II Skindiver Heritage
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.