close
News

Bell & Ross lanceert nieuwe RS18-collectie met Renault Sport Formula One Team

Bell & Ross heeft een langdurige samenwerking met het Renault Sport Formula One Team, dat ook de inspiratiebron was voor de nieuwe R.S. 18 Collectie. De in het oog springende BR-X1 R.S.18 uit deze collectie heeft veel verwijzingen naar de wereld van de Formule 1, maar kan tegelijkertijd alleen voor een Bell & Ross worden aangezien.

Bell & Ross BR-X1 R.S.18

De op 250 stuks gelimiteerde kast van 45 millimeter is gemaakt van microgestraald titanium met rubberen inzetstukken, wat het horloge een hightech uiterlijk geeft. Dit wordt nog verder versterkt door de wijzerplaat, die veel van de geskeletteerde beweging eronder laat zien.

Kleuren spelen ook een zeer belangrijke rol bij het ontwerp van dit horloge en zijn natuurlijk gerelateerd aan de kleuren die het Renault Sport Formula One Team gebruikt. De BR-X1 R.S.18 is ook een van de horloges waarin je niet helemaal kunt zien of vorm de functie volgt of dat het andersom is. Het horloge is mooi, maar tegelijkertijd ook zeer praktisch en leesbaar. Het heeft een chronograafcomplicatie samen met een datumfunctie en is waterbestendig tot 100 meter, terwijl een zwarte geperforeerde rubberen band nog verder bijdraagt aan het dynamische uiterlijk.

Lees ook: De Bell & Ross BR 03-92 A522 brengt F1 aan de pols

 

Tags : Bell & Ross
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.