close
Breitling Navitimer B01 Chronograph 41_mint-green dial and gold-brown alligator leather strap_Ref. AB0139211L1P1_CMYK

Met recht mag Breitling de nieuwe Breitling Navitimer B01 in 41, 43 en 46 millimeter kastomvang een nieuw icoon noemen. Het model komt nu ook met een muntgroene wijzerplaat.

Tijdens een spectaculaire introductie aan boord van een Airbus 321 met Breitling ceo Georges Kern aan de stuurknuppel werd een totaal nieuwe generatie van het iconische succesnummer Navitimer aan de verzamelde wereldpers geïntroduceerd.

Navitimer B01 Chronograph 43

Breitling Navitimer B01

Bij de nieuwe Navitimer is het in eigen huis geproduceerde Breitling Manufacture Caliber B01 te bewonderen door het saffierglazen achterdeksel. Het trotse logo met de vleugels prijkt in iets aangepaste vorm in volle glorie op de prachtig opgebouwde wijzerplaten. Deze zijn voorzien van applique geplaatste indexen en in kleuren waar je op slag verliefd op wordt!

Lees ook: hier worden de uurwerken van Breitling gemaakt

De Navitimer is naast de drie verschillende afmetingen van 41, 43 en 46 millimeter, te verkrijgen op een prachtige krokoband met vouwsluiting of een stoere stalen band met vlindersluiting. De prijzen lopen vanaf € 7.350,- tot € 8.350,- in staal.

Onze favoriet? De 43 mm uitvoering met mintgroene wijzerplaat en zwarte subdials!

Navitimer B01 Chronograph 41 mint-green
Breitling Navitimer B01 Chronograph 46

Voor meer info, zie breitling.com

Breitling Navitimer B01: een icoon op grote hoogte

Tags : BreitlingBreitling NavitimerWatches and Wonders 2022
Harry H.R. Wijnschenk

The author Harry H.R. Wijnschenk

Hoofdredacteur en uitgever van 0024 Horloges. Een horlogeliefhebber en ondernemer in hart en nieren, voor wie de liefde al decennia teruggaat. Voor Wijnschenk is uitgeven levenslange passie, net als de oneindige interesse in horloges.