close
News

Schaftenaar: mooie dameshorloges uit Nederland

Er komen tegenwoordig verrassend goede horloges uit Nederland. Nieuw dit keer is een dameshorloge bezet met diamanten, gemaakt door een zeer ervaren horlogemaker. De producent is Schaftenaar Horloges.

Eigenaar van het merk is Arnold Schaftenaar, die uit een juweliersfamilie komt en het vak leerde van de Schoonhoven Horlogeschool. Hij lanceerde zijn eerste horloges in 2012, twee herenhorloges genaamd de Traveller en de Journey.

Dit jaar markeert de lancering van een nieuw dameshorloge: de Lady S. Dit horloge is gebaseerd op het bestaande Lady-model maar met een paar extra’s om het nog meer te laten schitteren. De eerste en belangrijkste toevoeging is een reeks prachtige briljanten in de ring.

Schaftenaar

In zijn bijna veertig jaar ervaring heeft Arnold Schaftenaar enorm veel geleerd over het maken van horloges en heeft hij al deze kennis gebruikt in zijn eigen producten. De horloges worden allemaal in Nederland gemaakt, met de beste materialen. Van handgemaakte leren banden tot op maat gemaakte kasten en wijzerplaten. De kast is gemaakt van roestvrij staal en heeft een elegante diameter van 35 millimeter.

Deze prachtige creatie wordt aangedreven door een automatisch uurwerk van Zwitserse makelij, gemaakt door A. Schild en geassembleerd door Schaftenaar in Nederland. Omdat hij een opgeleide horlogemaker is, zal hij er persoonlijk voor zorgen dat elk horloge zijn bescheiden werk met de grootste precisie zal doen. Het horloge heeft een gangreserve van 40 uur.

Om deze kwaliteit te borgen hebben alle horloges die uit de werkplaatsen van Schaftenaar Watches komen een garantie van 5 jaar. Het horloge is nu verkrijgbaar en kost € 5225,=

Zie ook schaftenaarwatches.nl

Tags : Schaftenaar
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.