close
News

Ace Juweliers Nomos: samenwerking met nog een mooie limited edition

De Ace Juweliers Nomos Limited Edition horloges zijn bekende stukken om naar uit te kijken onder horlogeliefhebbers. De laatste drie edities waren vrij snel uitverkocht, en terecht. Het team van ACE weet altijd iets cools en ongewoons te doen met de horloges die in Glashütte worden geproduceerd.

Zie ook: Nomos Ahoi: frisse Duitse horlogerie op z’n best

De nieuwste aanwinst in die indrukwekkende serie is deze uitstekend uitgevoerde Ace Juweliers Nomos Glashütte Zürich Weltzeit Amsterdam. Als u al bekend bent met de Zürich, merkt u misschien dat er slechts kleine aanpassingen aan het horloge zijn aangebracht. Het meest opvallende detail is de toevoeging van de drie witte St. Andrews kruisen op drie uur. Dit verwijst naar het wapen van de Nederlandse hoofdstad, een teken dat veel wordt gebruikt in en rond deze stad om de herkomst ervan aan te geven. Nog een detail is te vinden op de kroon waar dezelfde kruisen worden getoond. De naam Amsterdam staat ook op de wereldtimerring van deze Ace Juweliers Nomos.

Lees ook: Amsterdamse juwelier Ace bestrijdt fraude met innovatieve blockchain technologie.

 

Ace Juweliers Nomos

De wijzerplaat is zwart gemaakt voor deze Ace Juweliers Nomos editie en wordt geleverd op een cordovan zwart lederen band. Het horloge heeft een stalen kast van 40 millimeter en wordt aangedreven door het interne DUW 5201 automatische kaliber van Nomos, dat een gangreserve van 43 uur heeft. Het horloge is verkrijgbaar in een zeer beperkte oplage van 25 stuks, wat de wenselijkheid nog groter maakt. De prijs is € 4.620,= inclusief BTW en is uiteraard verkrijgbaar bij… ACE Juweliers (boutique en via www.acejewelers.com). De verwachting is dat het horloge snel uitverkocht zal zijn.

Voor meer informatie, contacteer ACE

 

Tags : Nomos Glashütte
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.