close
NewsNieuws

De QLOCKTWO PRETTY PINK is een knalroze eyecatcher

Ook gevallen voor knalroze nu Barbie volle zalen trekt in de bioscoop? Hou dat gevoel dan vast met de QLOCKTWO PRETTY PINK. Perfect passend bij een roze interieur of als opvallende eyecatcher in een meer sobere ruimte is deze klok een tijdloze klassieker met een extravagante uitstraling.

Roze is de kleur van het moment. Bescheiden lichtroze of opvallend knalroze. Het mag allemaal, met dank aan Barbie die al is het hoogzomer records breekt in de bioscoop en uitnodigt om voor een roze garderobe of interieur te kiezen. Waar in Barbie’s wereld alles roze kleurt, doet een enkele huiskamer in het echte leven dat ook. Voor wie niet bang is om zijn stijl te tonen haakt QLOCKTWO nu in op het roze fenomeen met de PRETTY PINK.

QLOCKTWO PRETTY PINK

De QLOCKTWO PRETTY PINK speelt in de zomer van 2023 de hoofdrol in een wereldwijde campagne van QLOCKTWO met als motto ‘One Pink for Everyone’. Met de PRETTY PINK combineert QLOCKTWO hun tijdloze design met een virale trend voor de lancering van deze limited edition. De unieke klok heeft een extravagante tint die een compleet nieuwe ervaring voor het merk betekent, want de klok is er al in vele kleuren, maar zo knalroze als nu zagen we hem nog nooit. Het is hiermee dé QLOCKTWO voor degenen die dapper genoeg zijn om hun stijl uit te drukken in hun interieur. De PRETTY PINK wordt dan een belangrijk statement van de identiteit van elk huis.

De QLOCKTWO PRETTY PINK is een knalroze eyecatcher

CLASSIC

Terwijl QLOCKTWO in het roze met de tijd mee beweegt, blijft er in de PRETTY PINK ook veel bij het oude. Het is een nieuwe uitvoering van de QLOCKTWO Classic, met een afmeting van 45 bij 45 centimeter een klassieker in het aanbod van het Duitse merk. Zoals als bekend mag worden verondersteld, geeft ook deze QLOCKTWO de tijd aan in woorden. Dat is mogelijk met een groot aantal oppervlakken. Goed nieuws dus voor wie wél een QLOCKTWO wil, maar knalroze toch iets te extravagant vindt of bang is dat het na verloop van tijd toch te gewoontjes wordt: de cover is eenvoudig voor een andere kleur of materiaal te vervangen.

De QLOCKTWO PRETTY PINK is als limited edition voor een beperkte tijd verkrijgbaar. Het roze model geeft de tijd aan in het Engels, Frans en Duits. Bij elke aankoop ontvangen klanten ook een kunstprint uit de digitale wereld van PRETTY PINK in de maat van de klok. De PRETTY PINK kost € 1.560,-

Tags : Qlocktwo
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.