close

Al bijna 45 jaar charmeert Cartier de stad Amsterdam en haar bezoekers en is sinds 1994 aanwezig in het inmiddels beroemde P.C. Hooftstraat. En daar wordt met de nieuwe Cartier Boutique een veelbelovend hoofdstuk aan toegevoegd.

Cartier opent deze winter een nieuwe, 300 vierkante meter grote boutique in de P.C. Hooftstraat 129. Deze Cartier boutique wordt volgens het Parijse huis “een open venster naar een wereld van stijl en tijdloos design, geïnspireerd door de unieke sfeer van Amsterdam en Cartiers gekoesterde erfgoed.”

Lees ook: Cartier Pebble, voltreffer in het hart van het Parijse huis

Valérie Ahner Boudier, Managing Director Cartier Benelux & Nordics zegt erover: “Ik ben verheugd om aan te kondigen dat Cartier een nieuwe boetiek opent in Amsterdam. Toen de iconische rode doos in Nederland arriveerde, creëerde het een rimpeleffect tussen de mensen en het unieke savoir-faire van het Maison dat nog steeds door de stad galmt. De ontwerpen van Cartier verbinden mensen op een onvergetelijke manier. De nieuwe boetiek zal een open venster zijn naar tijdloos design, waarin creativiteit en vakmanschap worden gevierd. Een perfecte weerspiegeling van Cartier’s kenmerkende mix van tradities en innovatie.”

Lees ook: Bezoek de inspirerende tentoonstelling ‘Women in Design’

Ontwerp Cartier Boutique

Het ontwerp van de Cartier boutique is nog niet vrijgegeven, maar zal “een elegante mix van de savoir-faire van het Maison, Nederlandse invloed en biodiversiteit, met een onverwachte stadstuin” gaan bieden.

De huidige Cartier Boutique blijft overigens gewoon open op de P.C. Hooftstraat 132-134.

Kijk voor openingstijden op cartier.com

Liefhebberstip: Tentoonstelling ‘Here we are! Women in Design 1900 – Today’

Tags : CartierCartier AmsterdamCartier BoutiqueCartier P C HooftstraatPC Hooftstraat
Gandor Bronkhorst

The author Gandor Bronkhorst

Horloge-expert en drijvende kracht achter de online kanalen van 0024. Schrijft longreads en volgt horlogenieuws op de voet. Met een carrière bij onder andere Esquire, Monochrome en De Telegraaf kent hij de horlogerie van binnen en buiten.