close
Horloge Podcast John van Steen

Deze maand is John van Steen, ceo van MeisterSinger te gast in de 0024 Horloge podcast, waarin we de horlogerie met Hollandse nuchterheid en een gezonde dosis humor behandelen. Met alleen maar ceo’s te gast tot nu toe (toegegeven, we zijn pas aan de tweede aflevering).

Beluister hier aflevering 1 van de 0024 horlogepodcast met Pim Koeslag

We kennen John van Steen allemaal als ceo van MeisterSinger, waar hij het merk uitbouwde tot een van de meest eigenzinnige en toch toegankelijke horlogemerken van Duitsland. Onder zijn leiding werd de filosofie van het merk uitgediept en kreeg de collectie een boost met modellen als de Unomat en de Bell Hora. Ook kwam er een reeks eigen kalibers onder zijn leiding tot stand.

Lees ook: 21 jaar MeisterSinger: een les in eigenwijzigheid

De filosofie van MeisterSinger laat zich het best samenvatten als overdacht relaxed en zo kunnen we de aanwezigheid van Van Steen in de 0024-studio ook het best omschrijven. Met een biertje en een glimlach vertelt hij over zijn liefde voor het merk, maar ook waarom niet het hele leven om horloges zou moeten draaien.

Lees ook: de MeisterSinger Primatic: stijlvol én relaxed

Begin deze maand nam Van Steen echter vrijwillig afscheid van zijn positie als ceo en mede-aandeelhouder van het Duitse merk. Waarom dat is en wat hij hierna gaat doen, vertelt hij aan Harry en Gandor in de tweede editie van de 0024 horlogepodcast: waar horloges met Hollandse Helderheid worden besproken.

Daarnaast doet hij een ware wereldprimeur uit de doeken én vertelt hij wat hij zeker níet gaat missen aan de horlogerie.

0024 horloge podcast

Beluister de horloge podcast met John van Steen hier:

Als bovenstaande widget niet werkt, is de podcast ook hier te beluisteren

Voor meer informatie over MeisterSinger, zie meistersinger.com/nl

Tags : Horloge podcastHorlogesPodcastPodcast over horloges
Gandor Bronkhorst

The author Gandor Bronkhorst

Horloge-expert en drijvende kracht achter de online kanalen van 0024. Schrijft longreads en volgt horlogenieuws op de voet. Met een carrière bij onder andere Esquire, Monochrome en De Telegraaf kent hij de horlogerie van binnen en buiten.