close
Editor's opinionPodcast

Podcast | Nieuwe Longines, obscure horlogeverkopers en emblematische ku lu yuk

In de achtste aflevering van de 0024 Horloge podcast duiken host Gandor Bronkhorst en hoofdredacteur Harry Wijnschenk weer met Hollandse nuchterheid in de wereld van de horlogerie.

Tudor opent een fietsenwinkel in Antwerpen, juwelier ACE introduceert een nieuw horloge in samenwerking met Bamford en Longines komt met een reeks nieuwe horloges. En dat alles leidt op onnavolgbare wijze tot advies voor het beste Chinese restaurant van de Flevopolder en een liefdesverklaring aan Rado.

Daarnaast worden er ook kritische noten gekraakt. Zo wordt de onafhankelijkheid van enkele kenners op het internet geanalyseerd en duiken de heren dieper in de vraag: bij wie koop je je horloge eigenlijk? De tentakels van de grote conglomeraten gaan soms namelijk dieper dan verwacht.

De nieuwste introducties van Longines, fraude met vintage horloges, de obscure doelen van ‘onafhankelijke kenners’ en emblematische ku lu yuk: Gandor Bronkhorst en Harry Wijnschenk bespreken alles wat ertoe doet in de wereld van horlogerie.

Doet de widget het niet? Klik dan hier.

Beluister hier aflevering 1 van de 0024 horloge podcast met Pim Koeslag

Beluister hier aflevering 2 van de 0024 horloge podcast met John van Steen

Besluister hier aflevering 3 van de 0024 horloge podcast met Alexander Wijt

Besluister hier aflevering 4 van de 0024 horloge podcast met Gijs van Hoorn

Besluister hier aflevering 5 van de 0024 horloge podcast met Loek Oprinsen

Beluister hier aflevering 6 van de 0024 horloge podcast met Yvo Staudt

Beluister hier aflevering 7 van de 0024 horloge podcast over de Omega Speedmaster ‘white’

 

Tags : Horloge podcastLonginesRetail
Gandor Bronkhorst

The author Gandor Bronkhorst

Horloge-expert en drijvende kracht achter de online kanalen van 0024. Schrijft longreads en volgt horlogenieuws op de voet. Met een carrière bij onder andere Esquire, Monochrome en De Telegraaf kent hij de horlogerie van binnen en buiten.