close

Deze maand hebben we in de 0024 Horloge Podcast Yvo Staudt, horlogeliefhebber en oprichter van zijn eigenwijze, gelijknamige horlogemerk. Met kenmerkende Hollandse nuchterheid en een gezonde dosis humor behandelen we de horlogerie en Yvo’s liefdesproject.

Waarschijnlijk komt de naam Staudt je wel bekend voor. En dat is knap, want het eerste horloge dat Yvo Staudt maakte is nog geen tien jaar oud. In die tijd heeft hij met een ongelooflijke doortastendheid en eigenwijzigheid zijn eigen merk van de grond gekregen.

Open en eerlijk, vriendelijk en doortastend vertelt Yvo over de bijzondere beginjaren van zijn merk, waarbij hij geld moest lenen van een Kroatische kennis en met de NS-jaarkaart van zijn moeder door het land reisde. Ook vertelt hij hoe hij ervoor zorgt dat elke drager van een Staudt een persoonlijk verhaal kan vertellen. In de 0024 Horloge Podcast Yvo Staudt hoor je het allemaal.

0024 Horloge Podcast Yvo Staudt

Als liefhebber heeft Yvo zelf ook een zeer omvangrijke collectie horloges. Hij vertelt in de podcast over zijn nieuwste aanwinst, een horloge dat hij speciaal voor zijn zoontje maakte.

Speelt de player hieronder alleen de preview af? Klik hier voor de link op Spotify.

 

Beluister hier aflevering 1 van de 0024 horloge podcast met Pim Koeslag

Beluister hier aflevering 2 van de 0024 horloge podcast met John van Steen

Besluister hier aflevering 3 van de 0024 horloge podcast met Alexander Wijt

Besluister hier aflevering 4 van de 0024 horloge podcast met Gijs van Hoorn

Besluister hier aflevering 5 van de 0024 horloge podcast met Loek Oprinsen

Voor meer informatie over Staudt Chronometrie, zie staudt-twenthe.com

Tags : 0024 Horloge Podcast Yvo StaudtHorloge podcastPodcastStaudtStaudt ChronometrieYvo Staudt
Gandor Bronkhorst

The author Gandor Bronkhorst

Horloge-expert en drijvende kracht achter de online kanalen van 0024. Schrijft longreads en volgt horlogenieuws op de voet. Met een carrière bij onder andere Esquire, Monochrome en De Telegraaf kent hij de horlogerie van binnen en buiten.