close

Qlocktwo

 

Hoewel Qlocktwo al sinds 2009 bijzondere klokken maakt, voelt elke nieuwe creatie nog steeds fris en vernieuwend, zo bewijst deze nieuwe Creator’s edition.

Het revolutionaire concept van klokkijken in woorden werd ontwikkeld door de Duitse ontwerpers M. Biegert en A. Funk en heeft nog niks van zijn aantrekkingskracht verloren. Deze innovatieve en kunstzinnige manier om de tijd weer te geven gebeurt door middel van een matrix van 110 letters die verlicht worden door LED’s. De collectie klokken en horloges van Qlocktwo zijn niet alleen functioneel, ze hebben ook een geavanceerd ontwerp, verkrijgbaar in een brede selectie van opvallende kleuren en afwerkingen in 24 talen.

Een van de bijzonderste nieuwe stukken is deze luxueuze Creator’s Edition Platinum. Het contrast tussen de witte, grijze en zilveren tinten geeft het oppervlak een mooie diepte. Het roestvrijstalen oppervlak van deze editie is handmatig bedekt met platina (Pt 950). Rand voor rand en elke letteruitsparing wordt bewerkt door getrainde ambachtslieden in de Duitse plaats Schwäbisch Gmund. De mysterieuze donkere glans geeft het zogenaamd witte platina-oppervlak een bijzondere uitstraling. Door de interactie van de wit-, grijs- en zilvertinten met het heldere zwarte contrast van de Black Body, maakt het kunstobject een duidelijk statement voor de luxe van vertraging in elke ruimte. Elk van deze unieke stukken is individueel genummerd met behulp van lasergravure.

Verkrijgbaar in de maten CLASSIC, LARGE en 180. De Classic kost € 3.690, de Large € 11.390 en de 180 € 70.600.

Qlocktwo

 

Tags : Qlocktwo
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.