close
NewsNieuws

CEO van horlogemerk Roger Dubuis treedt af na jarenlange dienst

Nicola Andreatta, voormalig CEO van Roger Dubuis, met rechts de Chinees/Canadese acteur Dou Xiao

Nicola Andreatta, voormalig CEO van Roger Dubuis, met rechts de Chinees/Canadese acteur Dou Xiao

GENEVE – Roger Dubuis, het prestigieuze horlogemerk dat bekend staat om zijn baanbrekende ontwerpen en technische innovaties, heeft aangekondigd dat de CEO van het bedrijf, Nicola Andreatta, is opgestapt. Andreatta werkte sinds 2018 als CEO bij Roger Dubuis en heeft een indrukwekkende staat van dienst binnen de horloge-industrie.

Onder leiding van Nicola Andreatta heeft Roger Dubuis een aanzienlijke groei en wereldwijde erkenning doorgemaakt. Onder zijn visie en leiderschap heeft het merk enkele opmerkelijke horloge collecties geïntroduceerd die de grenzen van creativiteit en innovatie hebben verlegd. Het is mede dankzij zijn toewijding dat Roger Dubuis zich heeft gepositioneerd als een van de meest gewilde horlogemerken ter wereld.

Hoewel de reden achter de onverwachte stap van Nicola Andreatta niet is bekendgemaakt, verwacht 0024Horloges dat Nicola Andreatta binnenkort wel weer in de industrie zal opduiken. Het merk zal nu op zoek moeten gaan naar een geschikte opvolger om de positie van CEO te vervullen.

Over Roger Dubuis: Roger Dubuis is een gerenommeerd Zwitsers horlogemerk dat bekend staat om zijn technische perfectie en avant-gardistische ontwerpen. Sinds de oprichting in 1995 door Roger Dubuis en Carlos Dias, heeft het merk zich toegelegd op het creëren van horloges die de grenzen verleggen en traditionele normen uitdagen. Met toewijding aan vakmanschap en innovatie is Roger Dubuis uitgegroeid tot een symbool van luxe en technische innovatie in de horloge-industrie.

Tags : Roger Dubuis
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.